sminke
   • Dato:16.08.2011
   • Klokken:18:30
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 0

På spørsmålsrunden fikk jeg et spørsmål om hva slags sminke jeg bruker til vanlig, og det lovde jeg og lage et eget innlegg om, så selvom det kommer lenge etterpå, så gjør jeg i alle fall det!


Før jeg sminker meg bruker jeg en ansiktskrem fra cosmica. Det står at den skal gjøre huden gradvis litt brunere, uten at jeg har merket en veldig stor effekt.


Så legger jeg Photo Finish foundation primer fra Smashbox. Dette er ikke den orginale ''innpakningen'' men siden jeg kjøpte den på et fly, fikk jeg bare 30 ml (virker som at den kommer til og vare i en evighet.) Til vanlig har den den typiske Smashbox-flasken de bruker til higlighter og foundation. Denne funker helt greit.


I sommer har jeg brukt dette pudderet fra Viva La Diva i fargen 02-Shangri-La i steden for foundation med denne kosten fra The body shop. Jeg kommer mest sansynlig til og fortsette med dette utover mot vinteren også. Det er sykt billig, og det funker ganske bra!


Så når jeg gidder bruker jeg Elizabeth Arden Pure Finish Mineral Bronzing Powder i fargen Medium. Dette er jeg kjempefornøyd med! Bruker kabuki kosten til BE som også er kjempe bra! Pudderet er veldig dyrt i butikk, så jeg prøver og ikke bruke det om det ikke er veldig nødvendig for og slippe og kjøpe nytt, ehah.


Så bruker jeg blush, også fra Elizabeth Arden. Jeg har den i fargen 02 Tearose. Blush kost fra makeup mekka.
Jeg er kjempefornøyd med denne også!


Om jeg bruker øyenskygge, bruker jeg alltid denne paletten fra Smashbox. Det er med lid primer som gjør at skyggen sitter hele dagen. De fire nederste fargene er eye linere. praktisk med alt i ett, selvom det er vanskelig og dra med seg over alt, ettersom den er så stor. Det er bra at det er med en Eye wish look book hvor de har forklart 14 måter og bruke de på!


Jeg har brukt denne mascaraen i mange måneder, og liker den veldig godt! Jeg tør aldri og kjøpe meg en annen, fordi jeg har blitt skuffet hver gang og gått tilbake til denne. One by one volum express.


Øyenbryns penn i fargen 32 Macchiato (pent navn) Fra VD. Elsker den! Får panikk om den blir borte!


Om jeg bruker lip gloss, bruker jeg nesten alltid denne fra E.A. Fargen er kjempe fin. Minuset er at den kanskje holder i 10 minutter om jeg ikke bruker lip primer.

 

Er det noe av dette du vil at jeg skal skrive omtale om? Bare komenter, så kan jeg gjøre det!
Fint at bildeopplasteren er såppas treig at det tok 40 minutter og skrive dette innlegget, ahha.
Vi snakkes!

Ikke noe for meg.
   • Dato:08.08.2011
   • Klokken:17:53
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 0Jeg har funnet ut at jeg virkerlig ikke har tålmodighet til og blogge ofte. Før syntes jeg det var kjempe gøy og blogge, og lesertallene steg og steg. Jeg har nå rett og slett mistet lysten til og blogge. Det er ikke noe for meg, desverre.

Jeg kommer ikke til og slette bloggen, for det er godt og ha en blogg hvor jeg kan skrive hvis jeg plutselig får blogglyst en dag.

Kan legge ut noen bilder ifra syden.

aaw <3


♥

 

Jeg hadde det kjempefint der!

 

vi snakkes om ikke så lenge.


Les mer i arkivet » Mai 2012 » Mars 2012 » Februar 2012