Livet er ikke alltid like lett
   • Dato:07.04.2011
   • Klokken:17:00
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 0

For en liten stund siden gikk bestefar bort. Begravelsen var utrolig trist, men en det var samtidig en fin måte og avslutte det hele på. Han var alltid den snille, glade, som alle var sterkt knyttet til, både barn, barnebarn, oldebarn, venner og øvrig familie.
Livet er utrolig underlig og trist noen ganger, og de minst tenkelige situasjonene kan komme de også. Man tror kanskje at man er forbredt på at sånt skjer, men man får vel egentlig aldri forbredt seg ordentlig på sånne ting.

Bestefar var syk lenge, og slet med smerter i ledd. Han tålte ikke nødvendige opperasjoner og medisiner. For et halvt år siden, så fremtiden hans mørk ut, men har kom seg bra igjen. Han ble igjen veldig syk, og sovnet stille inn den 22. mars, med flere nære personer til stede. Nyheten om at han ikke var hos oss lenger, var utenkelig, uforståelig, han kunne jo ikke være død nå?!

 

Jeg har ingen bilder av han på pc'n.
vil bare få frem at han ikke var bestefaren min, men faren til stefaren min. Siden jeg ikke hadde noen farfar fra før, var han en bestefarsfigur for meg, og jeg var like glad i han som min egen bestefar. Selvom han ikke fikk kallenavnet.

Hvil i fred♥

Les mer i arkivet » Mai 2012 » Mars 2012 » Februar 2012