Den beste bestevenninna i verden

Jeg savner Anna utrolig mye nå. Hun er i syden, har vært borte i to og ei halv uke nå, og hun kommer ikke hjem før om lenge.. Jeg merker så utrolig godt når hun er borte...

 

Hun er så sinnsykt god og ha! Hun er alltid der, uansett hvor langt unna meg hun er. Jeg føler liksom at hun tenker på meg, og jeg tenker veldig mye på henne tilbake. Siden første klasse har hun vært bestevenninna mi, og jeg er stolt av henne, akkurat som om hun skulle vært dattera mi. kleint og si, men.
Anna har mange talenter, som flere vet om og beundrer. Sangstemmen, den har hun alltid hatt, og den forsvinner vel aldri heller! Hun er også veldi sta, hun står alltid for det hun sier, og har sykt sterke meninger.
Jeg kunne skrivd  laangt om ting som staheten og talentene hennes, som sikkert ikke intereserer dere til den høyeste grad, i og med at mange av dere som leser dette er vennene mine og kjenner Anna godt fra før av, og dermed er imponerte fra før.

Anna betyr veldig mye for meg, hun er som en søster, innerst inne. Vi kan diskutere ting som hvem som kastet ifra seg noe på gulvet, eller om det var til tirsdag eller til onsdag matteleksene var til, til vi nesten sprekker.. MEN vi kan også snakke om hvor glade vi er i hverandre til tårene triller av både glede og latter.
Vi opplever mye fint sammen. Nye land, nye steder, nye mennesker. Vi lærer hverandre bedre og kjenne hele tiden, og noe vi har til felles som kan irritere mange, er alt vi ler av! sykt.

 

Som dere skjønner, så er jeg utrolig glad i henne ♥

Anna har forresten fått en lillebror! (15. juni) Hun har nå fire brødre, og er den eneste jenta i fokken.
Gratulerer så mye med lillebror enda en gang, Anna! ♥


3 kommentarer

det var fint skrevet, Mina :')<3

annaa

11.07.2011 kl.13:35

ååååååååååh:') jordas beste <3 superduper søtt!

Mina Fremstad

11.07.2011 kl.13:35

annaa: <3

Skriv en ny kommentar

hits